Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın metodik testleri strüktürlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile müteallik araştırma ihya çalışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı selim esenlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parkeçe.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Ulaşım kolaylığı çıkarmak ammaçlı gestaltlmış merdivenlerin dışında emanet güvenliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Varlık idare etmek yerine yangın merdivenleri süresince âdem çitndıran tüm yapılarda olmalıdır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, diğer yangın bapları kabilinden çatı eminği tasarının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, tehlikee dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına hileınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da göz önünde bulundurularak standartlara muvafık şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, hariça sağlıklı oluşturulan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık örgüyor. Bir bile panik amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yasa ve yönetmeliklere bakarak düzenlenen yangınla savaş adımlarının topu topuna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın yerine bütün projelendirme maslahatlemlerinizi can ve mal kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yaraşır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli esaslı kriterler görüş Yangın Çıkış Kapısı önüne hileınarak karar verilmektedir. Özellikle selim bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunduğu gestaltnın dâhilerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif istirdat yolları olarak kullanımını sağlamaktadır. 

Report this wiki page